gallery/hplgo
gallery/hpico

BLOG

LEEFOMGEVING

Hoe duurzaam is jouw thuiswerkplek?
gallery/calendr

10.07.2020

We werken in deze rare tijd alweer een tijdje thuis. Bij sommige begint het op kantoor weer een beetje op te starten, sommige werken nog volledig thuis.

 

En dat thuiswerken is wel even anders dan op kantoor. Een stuk stiller, zonder alle collega’s om je heen. En misschien ook wel een stuk minder duurzaam, nu je gewoon in je eigen huis zit in plaats van een bedrijfspand met zonnepanelen.

 

Nu het er steeds meer op begint te lijken dat het thuiswerken nog wel even zal blijven zit je er misschien aan te denken om je thuiswerkplek aan te gaan passen.
Maar waar begin je? Hoe zorg je ervoor dat je een fijne werkplek creëert en niet na alle kosten en moeite denkt “He, het is het eigenlijk net niet”? En hoe zorg je ervoor dat je thuiswerkplek ook een beetje duurzaam is, zonder je dak vol te leggen met zonnepanelen? Of misschien heb je die al en wil je nog een stapje verder.

 

In de mini-training “Verduurzaam je werkplek” gaan we stap voor stap jouw werkplek langs. En omdat we nu met z’n allen thuis zitten bied ik hem nu tijdelijk gratis aan!


Om je een voorproefje te geven geef ik je hier een tweetal tips waar je gelijk mee kan beginnen:
 

1. Heb je nieuwe spullen nodig? Zoals brievenbakjes, een pennenbakje of tijdschrift-cassettes? Kijk eens naar gerecycled materiaal, zo zijn er geen nieuwe grondstoffen voor jouw product gebruikt.


2. Je werkplek lekker schoonmaken? Nu je zelf alles kunt bepalen adem je liever geen chemische stoffen in tijdens het werken. Kies voor een ecologisch schoonmaakmiddel, deze vind je bijvoorbeeld hier

 

Kun je nog meer tips gebruiken?

 

Speciaal in deze rare tijd stel ik de mini-training “Verduurzaam je thuiswerkplek” gratis beschikbaar. Zodat we allemaal de beschikking hebben over informatie om onze werkplek te verduurzamen. Ik zie je graag in het programma!

CATEGORIEËN

 

kinderen

 

 

afval

 

gallery/auth

Lisanne Moreau - Poelstra

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Naam  
E-mailadres  
Reactie  

ANDERE BLOGS DIE JE MISSCHIEN INTERESSANT VINDT 

Hoe ik stopte met dromen...
3 Tips om bij te dragen aan...
Hoe gezond is jouw thuisomgeving?
gallery/butshad