Misschien droom jij ook wel van zo’n prachtig duurzaam gebouwd vrijstaand huis midden in de natuur. Maar droom je echt werkelijk van het huis of van de leefstijl? Een rustige leefstijl met mooie duurzame spullen en fijne en natuurlijke producten die dan gebruikt. 

 

Wat als je stopt met dromen en begint met realiseren? Het realiseren van die duurzame leefstijl, met als doel een rustig en gebalanceerd huis, waar je na een drukke dag weer kunt opladen. Je hebt er namelijk dat luxe duurzame vrijstaande huis helemaal niet voor nodig, je kunt dit ook realiseren in je eigen huis. Of je nou in een appartement, rijtjeshuis, koop- of huurwoning woont.

 

Maarja: een drukke baan, een druk gezin, aan het einde van de dag ben je gewoon op. Het idee om dan nog eens tijd te moeten besteden aan een complete cursus zie je niet echt zitten.

Speciaal daarvoor heb ik dit 1 op 1 traject ontwikkeld, ik zoek alles van a tot z helemaal voor je uit, maak het toepasbaar op jouw woonsituatie en wensen. Het enige wat je zelf nog moet doen is het implementeren, maar geloof me, dat is hierna een eitje!

1 op 1 traject 

In dit 1 op 1 traject geef je alles uit handen om je huis te kunnen transformeren naar een oase van rust.

Zoomsessie van een uur om het rapport te bespreken en bespreken wat er in de tussen tijd goed is gegaan en wat minder

Zo ziet het traject eruit:

Persoonlijke shoplist met winkels bij jou in de buurt

Aanpassingen van het rapport en shoplist

Persoonlijk rapport

Direct bij het afrekenen boek je je eerste afspraak in. Je ontvangt een bevestigingsmail en in die mail zit een link naar een vragenlijst. Deze vul je minimaal 24 uur van te voren in zodat ik al wat voorkennis heb op jouw situatie en we sneller de diepte in kunnen.

Zoomsessie van 1 uur om elke ruimte afzonderlijk door te spreken

Waarom dit traject uniek is:

Een mix tussen duurzaamheid, spiritualiteit én knalhard actie nemen
Je kunt ontzettend veel lezen over duurzaamheid, maar als je er niet van in de actiestand gaat blijft het bij dromen. Dat gaan we tijdens dit traject niet doen! Ik ga je echt persoonlijk helpen om alles wat erin zit eruit te halen, wat natuurlijk niet betekent dat je overal in mee hoeft te gaan. Jij bepaalt zelf hoe ver je duurzaamheid in je huishouden wilt betrekken, is iets nog een stap te ver? Dan doen we het niet.

Niet duurzaamheid maar JIJ staat op nummer 1
In dit traject gaan we niet alleen maar kijken naar hoe jij je huishouden maximaal kunt verduurzamen, we gaan kijken naar hoe we de ruimte kunnen transformeren naar een ruimte waar jij optimaal kunt ontspannen en weer opladen, door middel van duurzame producten en toepassingen. Jij blij en de aarde blij. Een win-win situatie voor beide dus.

Aan het einde van het traject heb je dit bereikt:

Ben jij er klaar voor om alles uit handen te geven om je huis te kunnen veranderen in een plek waar je kunt opladen?

Ik heb ontzettend veel tijd besteed aan het lezen van boeken en het volgen van cursussen en lezingen. Ik vond het ontzettend leuk om te doen, maar eerlijk gezegd, kwam ik steeds maar met kleine stapjes vooruit.

 

De omslag kwam toen ik mij losmaakte van alle duurzaamheidsboeken en duurzaamheidsgoeroes en echt begon in te tunen op mijn eigen omgeving en mijn eigen behoeftes. Ik bekeek elke ruimte in huis afzonderlijk en trok mijn eigen plan, op basis van alle informatie die ik eerder over duurzaamheid had geleerd.

 

En wat gebeurde er? Er gebeurde veel meer dan alleen het vervangen van producten. De hele sfeer en energie in huis veranderde. Van een gemiddeld, niet bijzonder huis naar een huis waar in ik kon opladen na een drukke dag. En dat gun in jou ook!

Wie ben ik

€547,-

Op het afgesproken tijdstip spreken we elkaar via Zoom. In een uur durende coaching via Zoom gaan we kijken waar je nu staat en we bespreken elke ruimte afzonderlijk door.

Na de coaching ontvang je binnen 3 werkdagen jouw eigen persoonlijk rapport en een shoplist zodat je meteen weet waar je het kunt halen bij jou in de buurt. In dit persoonlijk rapport staat per ruimte in huis een uitgebreide beschrijving van wat je aan verduurzaming in die ruimte kunt doen.

Je denkt in verrijking

Als je aan duurzaamheid denkt denk je niet meer in beperkingen, wat je nu allemaal niet meer mag. Je denkt in verrijking en ervaart de voordelen.

Een persoonlijk plan

Je hebt een heel persoonlijk en uitgestippeld plan waar je makkelijk mee aan de slag kunt.

Na een aantal weken boek je een tweede coaching in, je mag zelf bepalen wat jij prettig vindt. In deze sessie kunnen we bespreken of en hoe alles gelukt is de afgelopen tijd. Natuurlijk kan ik het daarna nog aanpassen mocht dat nodig zijn.

€547,-

1

2

3

Tools en motivatie 

Aan het einde van dit traject heb jij alle tools en motivatie om dit tot een succes te brengen. Sterker nog: we gaan dit samen in werking zetten.