Zou je je kunnen voorstellen dat je over 8 weken in je eigen huis zit maar dan met een compleet andere sfeer en energie? Van een huis dat energie vraagt naar een huis dat energie geeft?

 

Je ziet ze tegenwoordig in alle grote woonbladen: zo’n prachtig duurzaam gebouwd vrijstaand huis midden in de natuur. Wie droomt er niet van? En dan vooral van de leefstijl die ze je bij zo’n huis voorspiegelen. Een rustige leefstijl met mooie duurzame spullen en fijne en natuurlijke producten die je dan zou gebruiken. 

 

Wat als je stopt met dromen en begint met realiseren? Het realiseren van die duurzame leefstijl, met als doel een rustig en gebalanceerd huis, waar je na een drukke dag weer kunt opladen. Je hebt er namelijk dat luxe duurzame vrijstaande huis helemaal niet voor nodig, je kunt dit ook realiseren in je eigen huis. Of je nou in een appartement, rijtjeshuis, koop- of huurwoning woont.

 

Online programma Groen Doen

In 8 weken laat ik jou zien hoe je je huis transformeert naar een oase van rust. Is het een kant en klaar stappenplan? Zeker niet, je kunt dit precies aanpassen aan jouw stijl en jouw behoefte.

Werkboeken met meer dan 20 opdrachten

Het programma behandelt deze thema’s

5 visualisatieoefeningen

Onbeperkt toegang tot het programma

2 mindfulnessoefeningen

Beleven van de ruimte
Hier ga ik je leren hoe je kunt intunen in een ruimte. Hoe kun je de ruimte voelen zonder dat je afgeleid wordt door alle spullen die er staan?

8 videomodules

Waarom dit traject uniek is:

Een mix tussen duurzaamheid, spiritualiteit én knalhard actie nemen
Je kunt ontzettend veel lezen over duurzaamheid, maar als je er niet van in de actiestand gaat blijft het bij dromen. Dat gaan we tijdens dit programma niet doen! Elke week krijg je toegang tot een nieuwe les waarin ik je ga voorzien van informatie en opdrachten, zodat je er ook echt meteen mee aan de slag kan.

Niet duurzaamheid maar JIJ staat op nummer 1
In dit traject gaan we niet alleen maar kijken naar hoe jij je huishouden maximaal kunt verduurzamen, we gaan kijken naar hoe we de ruimte kunnen transformeren naar een ruimte waar jij optimaal kunt ontspannen en weer opladen, door middel van duurzame producten en toepassingen. Jij blij en de aarde blij. Een win-win situatie dus.

Aan het einde van het traject heb je dit bereikt:

Ben jij er klaar voor om van je huis een plek te maken waar je kunt opladen?

Toen ik zwanger was van onze oudste las ik overal dat je geen gewoon wasmiddel kon gebruiken voor de babykleertjes omdat dat niet goed is voor hun huid. Maar wil ik het dan wel gebruiken voor mijn huid? En zo begon mijn zoektocht naar natuurlijke huishoudelijke artikelen. We aten al biologisch, maar wat konden we nog meer doen?

 

Ik las elk boek dat ik tegen kwam en ging naar cursussen en lezingen. Maar er is zoveel informatie te vinden dat het mij eerder frustreerde dan motiveerde. En ook de lijstjes en adviezen over wat allemaal niet “mocht”, want niet duurzaam, frustreerde mij enorm.

 

De omslag kwam toen ik mij losmaakte van alle duurzaamheidsboeken en duurzaamheidsgoeroes en echt begon in te tunen op mijn eigen omgeving en mijn eigen behoeftes. Ik bekeek elke ruimte in huis afzonderlijk en trok mijn eigen plan, op basis van alle informatie die ik eerder over duurzaamheid had geleerd.

 

En wat gebeurde er? Er gebeurde veel meer dan alleen het vervangen van producten. De hele sfeer en energie in huis veranderde. Van een gemiddeld, niet bijzonder huis naar een huis waar in ik kon opladen na een drukke dag. En dat gun in jou ook!

Wie ben ik

€97,-

Ruimtes in huis

We gaan afzonderlijk inzoomen op de ruimtes slaapkamer, badkamer, keuken en woonkamer. Per ruimte behandel ik verschillende thema’s die jij zelf kunt gaan toepassen op je eigen situatie.

Gedrag

Welk gedrag houdt jou tegen in het realiseren van jouw gewenste levensstijl? Hier gaan we verder op inzoomen én we gaan er aan werken zodat je het wel gaat realiseren.

Je denkt in verrijking

Als je aan duurzaamheid denkt denk je niet meer in beperkingen, wat je nu allemaal niet meer mag. Je denkt in verrijking en ervaart de voordelen.

Een huis waar je kunt opladen

Je hebt zelf een huis gecreëerd waar je kunt opladen van een drukke dag.

€97,-

1

2

3

Een leefstijl die je kunt blijven voortzetten

Duurzaamheid blijft in beweging. Maar jij beschikt nu over alle kennis en tools om het ook up to date te kunnen houden

Zo werkt de cursus:

Het is een online programma, bestaande uit videomodules en een werkboek. Mocht je niet van video’s kijken houden dan staat de transcriptie ook online, dus je kunt het (na)lezen in je eigen tempo.

 

Bij het afrekenen maak je meteen inloggegevens aan, en kun je gelijk met les 1 beginnen. Elke week komt er 1 les bij, na 8 weken ben je dus helemaal klaar.

Werkboeken met meer dan 20 opdrachten

5 visualisatieoefeningen

Onbeperkt toegang tot het programma

2 mindfulnessoefeningen

8 videomodules

Hoeveel tijd moet ik elke week uittrekken voor de lessen?

Elke les bestaat uit een video, van gemiddeld zo'n 15 minuten. Lees je de tekst liever in plaats van een video kijken dan is dat ook mogelijk. Naast de video/tekst zit er bij elke les een werkboek met de opdrachten. Afhankelijk van hoe diep je zelf op de opdrachten in gaat ben je er meer of minder tijd mee kwijt. Gemiddeld, en als je er diep op in gaat, zul je zo'n 1 a 2 uur bezig zijn met alle opdrachten van 1 les.

Nee hoor, elke week komt er een nieuwe les vrij, maar je behoudt de toegang tot de eerdere lessen. Ook na die 8 weken behoud je onbeperkte tijd toegang tot het cursusmateriaal.

Alleen een computer, tablet of telefoon en internet om te kunnen inloggen.

Het is ook een ontzettend uitgebreid programma. Naast dat het je hele praktische handvatten geeft waar je meteen mee aan de slag kunt in je eigen huishouden, biedt het ook verdieping waardoor je niet alleen een duurzamere maar ook een fijnere thuisomgeving creëert.

Ik wil graag de kosten laag houden zodat het programma heel toegankelijk blijft voor iedereen. Zo kan iedereen, ongeacht budget, aan de slag met verduurzamen van zijn of haar huishouden.

Nee, voor deze prijs kun je het hele programma in je eigen tempo volgen. In het programma geef ik verschillende opties voor producten, maar de keus is aan jou of je besluit iets aan te schaffen. Het is in ieder geval niet zo dat je niet verder met het programma kan als je iets niet aanschaft.

Het is nog nooit voorgekomen maar mocht je aan de cursus beginnen en het sluit echt niet aan bij je wensen, stuur mij binnen 14 dagen even een e-mailtje op info@groengraag.nl en het geld wordt binnen twee weken terug gestort op je rekening.

Ik weet niet of ik tijd heb om elke week aan het programma te werken, is dat erg?

Wat heb ik nodig om het programma te volgen?

Ik vind het veel geld voor een online programma

Ik vind het weinig geld voor een programma dat zoveel belooft

Komen er nog meer kosten bij?

Wat als het toch niet bij mij past?

Wanneer kan ik met het programma beginnen?

Direct! Bij het afrekenen maak je je inloggegevens aan en daarna kun je gelijk inloggen en beginnen met les 1. 

Veel gestelde vragen

Past het toch niet bij je? 100% geld terug

Twijfel je nog en kom je er achter dat het toch niet is wat je zoekt? Laat het mij binnen 14 dagen weten en je krijgt 100% je geld terug.

Wat andere van het programma vinden: 

Lieve la Haye

"Heb les 1 af inmiddels en vind het leuk opgezet! Ben benieuwd wat de uiteindelijk uitkomst gaat zijn. En je hebt een prettige stem om naar te luisteren"

Simone Wildkamp

Het is een ontzettend waardevol programma om een duurzame basis in huis te kunnen leggen. Zoveel dingen waar ik nog nooit over na had gedacht.

"Ik ben nog met het programma bezig, heb nu les 2 af, maar ik wilde laten weten dat ik super veel verschil merk! Niet alleen in de inrichting en producten maar ook hoe ik mij binnenshuis voel"

Anne Zwart