Las jij de tekst bij het Groen Doen online programma en dacht jij vooral “waar haal ik de tijd vandaan?”.

In het Groen Laten Doen traject geef je alles uit handen en ga ik voor jou aan de slag.

 

We bespreken uitgebreid jouw huidige situatie en wensen die ik ga vertalen naar een persoonlijk rapport waarin precies staat beschreven hoe je het kunt gaan aanpakken. Inclusief een lijst met winkels waar je bij jou in de buurt de benodigde producten kunt halen. Je hoeft zelf echt helemaal niets meer uit te zoeken.

 

Het enige wat je echt zelf zal moeten doen is het implementeren, en ook daar help ik je bij. Zo ontvang je van mij een persoonlijk samengesteld pakket met producten die jou meteen gaan helpen met het verduurzamen van je huishouden.

 

Na dit traject is het niet de vraag hoe je dit gaat volhouden maar waarom je het ooit anders hebt gedaan.

Groen laten doen traject

In dit 1 op 1 traject geef je alles uit handen om je huis te kunnen transformeren naar een oase van rust.

Een afsluitende zoomsessie van een uur om te bespreken wat er in de tussen tijd goed is gegaan en waar je nog tegen aan loopt.

Zo ziet het traject eruit

Je ontvangt een shoplist met winkels bij jou in de buurt waar je terecht kunt voor producten die we besproken hebben en/of die in je persoonlijk rapport staan.

Eventuele aanpassingen van het rapport en shoplist.

Een persoonlijk rapport waarin ik per ruimte tot de puntjes voor je heb uitgeschreven wat je zou kunnen veranderen en hoe.

Direct bij het afrekenen boek je je eerste afspraak in. Je ontvangt een bevestigingsmail en in die mail zit een link naar een vragenlijst. Deze vul je minimaal 24 uur van te voren in zodat ik al wat voorkennis heb op jouw situatie en we sneller de diepte in kunnen.

Huis laten verduurzamen

Een uitgebreide zoom sessie van een uur waarin we jouw huidige situatie en wensen bespreken.

Waarom dit traject uniek is

Je kunt ontzettend veel lezen over duurzaamheid, maar als je er niet van in de actiestand gaat blijft het bij dromen. Dat gaan we tijdens dit traject niet doen! Ik ga je echt persoonlijk helpen om alles wat erin zit eruit te halen, wat natuurlijk niet betekent dat je overal in mee hoeft te gaan. Jij bepaalt zelf hoe ver je duurzaamheid in je huishouden wilt betrekken, is iets nog een stap te ver? Dan doen we het niet.

In dit traject gaan we niet alleen maar kijken naar hoe jij je huishouden maximaal kunt verduurzamen, we gaan kijken naar hoe we de ruimte kunnen transformeren naar een ruimte waar jij optimaal kunt ontspannen en weer opladen, door middel van duurzame producten en toepassingen. Jij blij en de aarde blij. Een win-win situatie voor beide dus.

Aan het einde van het traject heb je dit bereikt

Ben jij er klaar voor om alles uit handen te geven om je huis te kunnen veranderen in een plek waar je kunt opladen?

Mijn naam is Lisanne en als duurzame lifestyle coach help ik je graag met het verduurzamen van je huishouden. Het verduurzamen van je huishouden is zoveel meer dan alleen het vervangen van producten. Je kunt er de hele energie in je huis mee veranderen. 

 

Zo veranderde ik mijn eigen huis van een gemiddeld, niet bijzonder, huis naar een huis waar in ik kon opladen na een drukke dag. En dat gun in jou ook!

huishouden laten verduurzamen

Wie ben ik

€547,-

Op het afgesproken tijdstip spreken we elkaar via Zoom. Vanuit duurzaamheidsaspect vinden de afspraken niet op locatie plaats maar via Zoom. Op deze manier hoef ik niet het hele land door te rijden met de auto. Dit heeft geen effect op het resultaat, het gaat er namelijk niet om hoe ik de ruimte beleef maar hoe jij de ruimtes beleeft. Mochten we tijdens de zoom toch besluiten dat het handig is als ik een aantal situaties van je huishouden kan zien kun je mij altijd foto’s nasturen.

Na de coaching ontvang je binnen 3 werkdagen jouw eigen persoonlijk rapport en een shoplist zodat je meteen weet waar je het kunt halen bij jou in de buurt. In dit persoonlijk rapport staat per ruimte in huis een uitgebreide beschrijving van wat je aan verduurzaming in die ruimte kunt doen.

Je denkt in verrijking

Als je aan duurzaamheid denkt denk je niet meer in beperkingen, wat je nu allemaal niet meer mag. Je denkt in verrijking en ervaart de voordelen.

Een persoonlijk plan

Je hebt een heel persoonlijk en uitgestippeld plan waar je makkelijk mee aan de slag kunt.

Na een aantal weken boek je een tweede coaching in, je mag zelf bepalen wat jij prettig vindt. In deze sessie gaan we bespreken hoe alles gegaan is de afgelopen tijd. Mocht je nog tegen dingen aan lopen kunnen we daar extra aandacht aan besteden en eventueel het persoonlijk rapport aanpassen. 

Met een totale waarde van 960€      NU voor 547€

1

2

3

Tools en motivatie 

Aan het einde van dit traject heb jij alle tools en motivatie om dit tot een succes te brengen. Sterker nog: we gaan dit samen in werking zetten.

Niet duurzaamheid, maar JIJ staat op nummer 1

Een mix tussen duurzaamheid, spiritualiteit én knalhard actie nemen

Je ontvangt een op maat gemaakt pakket met spullen/producten die jou verder gaan helpen met het verduurzamen, ter waarde van 100€. Zo ontvang je meteen spullen in huis voor een vliegende start.

Dit krijg je

Een shoplist                                             t.w.v. 200€

Een persoonlijk rapport                          t.w.v. 480€

2x uitgebreide zoom meetings              t.w.v. 180€

Op maat gemaakt starterspakket         t.w.v. 100€

Afspraak via Zoom

Afspraak inboeken

Persoonlijk rapport

Persoonlijk rapport

Starterspakket

Aan de hand van jou persoonlijke rapport stel ik een pakket voor je samen met producten die jij meteen kan gebruiken in het verduurzamen van jouw huishouden. Geen kant en klaar pakket, maar helemaal aangepast op jouw behoeftes en wensen. Dit ontvang je uiterlijk 2 weken na ons gesprek. 

Voordelen van een duurzaam huishouden:

Een huishouden dat voor jou werkt in plaats van anders om

Een huis waarin je kunt opladen

Voordelen van een duurzaam huishouden:

Een huishouden wat voor jouw werkt in plaats van anders om

Een huis waarin je kunt opladen