Home » Duurzaam relatiegeschenk

Duurzaam relatiegeschenk

Op zoek naar een duurzaam relatiegeschenk of leuk welkomstpakket voor nieuwe medewerkers of nieuwe klanten? Verstuur een duurzaam brievenbuscadeau! Je kunt kiezen uit de bestaande pakketjes die op de website staan, maar ik kan er ook een speciaal naar jouw wensen samenstellen, zodat het precies bij jouw bedrijf past.

Een warm welkom

Hoe leuk is het om een nieuwe klant of nieuwe medewerker een brievenbuscadeau toe te sturen zonder dat je er zelf werk aan hebt? Het enige wat jij hoeft te doen is het adres doorgeven en op welke datum het pakketje verzonden mag worden. Ik regel de rest. Elk pakket wordt met zorg en liefde ingepakt en wordt aangevuld met een kaart van groeipapier en een videoboodschap. De kaart en de videoboodschap kunnen helemaal aangepast worden naar jouw wensen en branding.

Éénmalig of frequent

Alles is mogelijk. Zo kun je je werknemers of klanten eenmalig een brievenbuscadeautje sturen maar het kan ook doorlopend, bij elke nieuwe klant of medewerker bijvoorbeeld. Wanneer je voor doorlopend kiest zit je nergens aan vast. Aan het einde van elke maand ontvang je een factuur met alle geleverde brievenbuscadeautjes van die maand. Maak je er een maand geen gebruik van? Dan komt er vanzelfsprekend ook geen factuur!

Contact

Neem via het formulier hieronder contact met mij op en we kunnen samen de mogelijkheden bespreken van jouw duurzame relatiegeschenken:

Enkele voorbeelden van bestaande duurzame brievenbuscadeautjes: