Duurzaam relatiegeschenk

Op zoek naar een duurzaam relatiegeschenk of leuk welkomstpakket voor nieuwe medewerkers of nieuwe klanten? Verstuur een duurzaam brievenbuscadeau! Je kunt kiezen uit de bestaande pakketjes die op de website staan, maar ik kan er ook een speciaal naar jouw wensen samenstellen, zodat het precies bij jouw bedrijf past.

Een warm welkom

Hoe leuk is het om een nieuwe klant of nieuwe medewerker een brievenbuscadeau toe te sturen zonder dat je er zelf werk aan hebt? Het enige wat jij hoeft te doen is het adres doorgeven en op welke datum het pakketje verzonden mag worden. Ik regel de rest. Elk pakket wordt met zorg en liefde ingepakt en wordt aangevuld met een kaart van groeipapier en een videoboodschap. De kaart en de videoboodschap kunnen helemaal aangepast worden naar jouw wensen en branding.

Éénmalig of frequent

Alles is mogelijk. Zo kun je je werknemers of klanten eenmalig een brievenbuscadeautje sturen maar het kan ook doorlopend, bij elke nieuwe klant of medewerker bijvoorbeeld. Wanneer je voor doorlopend kiest zit je nergens aan vast. Aan het einde van elke maand ontvang je een factuur met alle geleverde brievenbuscadeautjes van die maand. Maak je er een maand geen gebruik van? Dan komt er vanzelfsprekend ook geen factuur!

Contact

Neem via het formulier hieronder contact met mij op en we kunnen samen de mogelijkheden bespreken van jouw duurzame relatiegeschenken:

Enkele voorbeelden voor een duurzaam relatiegeschenk:

Verzending

De pakketjes worden binnen 1-2 werkdagen met DHL verzonden. Verzending is gratis. 

Retourneren

Niet tevreden met de bestelling? Dan kun je de bestelling terugsturen.

Retourneren is alleen mogelijk wanneer de producten uit de box ongebruikt en ongeopend zijn. Dat betekent dat je de inhoud van de box niet open hebt gemaakt of hebt beschadigd.

Meer informatie vind je bij Retourneren

Garantie

Wij doen er alles aan om jou de fijnste en leukste pakketjes te leveren, maar er kan iets misgaan. Als je problemen hebt met jouw geleverde bestelling, neem dan contact op via info@groengraag.nl. Samen zoeken we dan naar een passende oplossing.