Levertijden cadeaupakketten

Na het plaatsen van je bestellingen gaan we aan de slag om jouw bestelling gereed te maken. We proberen alle cadeaupakketten binnen 2 werkdagen te verzenden.

Geen verzending op: woensdag, zaterdag, zondag en feestdagen.

Verzendkosten in Nederland

De verzending is gratis. 

Ik heb meerdere orders geplaatst

In het geval dat de pakketjes allemaal naar één adres mogen dan verstuur ik ze met elkaar (los verpakt) in een hergebruikte doos met de pakketpost.
In het geval van meerdere adressen kun je de adressen in een los mailtje sturen naar info@groengraag.nl 

Retourneren

Niet tevreden met de bestelling? Dan kun je de bestelling terugsturen.

Retourneren is alleen mogelijk wanneer de producten uit de box ongebruikt en ongeopend zijn. Dat betekent dat je de inhoud van de box niet open hebt gemaakt of hebt beschadigd. Je kan de box in zijn geheel terugsturen. Het is niet mogelijk om onderdelen uit de box te houden. 

Hoe kun je jouw bestelling terugsturen?

Meld binnen maximaal 14 dagen je retour aan. Dit kan door contact op te nemen via info@groengraag.nl

  • Vermeld de reden van de retouraanvraag
  • Je ontvangt per e-mail uitgebreide informatie over de wijze waarop jij de bestelling kan retourneren. Retour niets zonder deze bevestiging.
  • Je verstuurt het artikel binnen 14 dagen na jouw melding is bevestigt retour. Je betaalt zelf de verzendkosten voor de retourzending.
  • Het totale aankoopbedrag wordt zo snel mogelijk terug op jouw rekening gestort, binnen maximaal 14 dagen na ontvangst. 

Klachtenprocedure

Wij doen er alles aan jou de fijnste cadeaupakketten te leveren. Maar er kan altijd iets misgaan, als je problemen hebt met jouw geleverde bestelling, neem dan contact op via info@groengraag.nl Samen zoeken we dan naar een passende oplossing.