Ben jij er klaar mee om je af te vragen of de producten die je op je huid smeert je hormoonhuishouding kunnen beïnvloeden? Of vraag jij je af je kinderen schadelijke stoffen inademen als je net het huis hebt gepoetst? 

 

De Groen Huis Detox is speciaal voor jou als: 

Groen Huis Detox

In slechts 5 weken laat ik jou zien hoe je je huis stap voor stap kunt verduurzamen. Je kunt dit precies aanpassen aan jouw situatie en jouw behoefte.

Om de week een Q&A waar je live al je vragen aan mij kunt stellen over jouw persoonlijke situatie 

Het programma behandelt deze thema’s

2 mindfulnessoefeningen waarin je leert hoe je kunt intunen in een ruimte zodat je veel beter kunt aanvoelen wat een ruimte nodig heeft en hoe jij die ruimte beleeft.

Werkboek met meer dan 20 opdrachten waarin je de zojuist geleerde informatie meteen gaat toepassen op jouw eigen huishouden zodat het meteen persoonlijk en toepasbaar wordt.

5 videomodules waarin je de diepte in gaat in verschillende ruimtes in huis (slaapkamer, badkamer, keuken en woonkamer), zodat jij op een makkelijke en laagdrempelige manier stap voor stap met verduurzaming van de ruimte aan de slag kunt.

Hier ga ik je leren hoe je kunt intunen in een ruimte. Hoe kun je de ruimte voelen zonder dat je afgeleid wordt door alle spullen die er staan?

Huis verduurzamen

Waarom dit programma uniek is

Je kunt ontzettend veel lezen over duurzaamheid, maar als je er niet van in de actiestand gaat blijft het bij dromen. Dat ga je tijdens dit programma niet doen! Elke week krijg je toegang tot een nieuwe les waarin ik je ga voorzien van informatie en opdrachten, zodat je er ook echt meteen mee aan de slag kan.

In dit programma ga je niet alleen maar kijken naar hoe jij je huishouden maximaal kunt verduurzamen, je gaat kijken naar hoe je de ruimte kunt transformeren naar een ruimte waar jij optimaal kunt ontspannen en weer opladen, door middel van duurzame producten en toepassingen. Jij blij en de aarde blij. Een win-win situatie dus.

Wil jij graag je huis verduurzamen maar weet je niet waar je moet beginnen?

Toen ik zwanger was van onze oudste las ik overal dat je geen gewoon wasmiddel kon gebruiken voor de babykleertjes omdat dat niet goed is voor hun huid. Maar wil ik het dan wel gebruiken voor mijn eigenhuid? En zo begon mijn zoektocht naar natuurlijke huishoudelijke artikelen. We aten al biologisch, maar wat konden we nog meer doen?

 

De omslag kwam toen ik mij losmaakte van alle duurzaamheidsboeken en duurzaamheidsgoeroes en echt begon in te tunen op mijn eigen omgeving en mijn eigen behoeftes. Ik bekeek elke ruimte in huis afzonderlijk en trok mijn eigen plan, op basis van alle informatie die ik eerder over duurzaamheid had geleerd.

 

En wat gebeurde er? Er gebeurde veel meer dan alleen het vervangen van producten. De hele sfeer en energie in huis veranderde. Van een gemiddeld, niet bijzonder huis naar een huis waarin ik kon opladen na een drukke dag. En dat gun in jou ook!

Wie ben ik

€97,-

Je slaapkamer is een ontzettend belangrijke ruimte binnen je huis, dit is de plek waar je tot rust komt, weer kunt opladen. We gaan aan de slag met de ruimte zelf, je kleding, en het bedtextiel. 

Met een totale waarde van €939,-

Zo werkt het programma

Het is een online programma, bestaande uit videomodules en een werkboek. Mocht je niet van video’s kijken houden dan staat de transcriptie ook online, dus je kunt het (na)lezen in je eigen tempo.

 

Bij het afrekenen maak je meteen inloggegevens aan, en kun je gelijk beginnen.

Werkboeken met meer dan 20 opdrachten

Om de week een Q&A

Onbeperkt toegang tot de lessen en de Q&A's

Mindfulnessoefeningen

Videomodules

Elke les bestaat uit een video, van zo'n 20 minuten. Lees je de tekst liever in plaats van een video kijken dan is dat ook mogelijk. Naast de video/tekst zit er bij elke les een werkboek met de opdrachten. Afhankelijk van hoe diep je zelf op de opdrachten in gaat ben je er meer of minder tijd mee kwijt. Gemiddeld, en als je er diep op in gaat, zul je zo'n 1 a 2 uur bezig zijn met alle opdrachten van 1 les. Zie je het echt niet zitten? Kijk dan eens bij mijn Groen Laten Doen Traject. 

Nee hoor, je kunt het programma doorlopen in je eigen tempo. Je houdt onbeperkte tijd toegang tot het programma. 

Alleen een computer, tablet of telefoon en internet om te kunnen inloggen.

Het is ook een ontzettend uitgebreid programma. Naast dat het je hele praktische handvatten geeft waar je meteen mee aan de slag kunt in je eigen huishouden, biedt het ook verdieping waardoor je niet alleen een duurzamere maar ook een fijnere thuisomgeving creëert.

Ik wil graag de kosten laag houden zodat het programma heel toegankelijk blijft voor iedereen. Zo kan iedereen, ongeacht budget, aan de slag met verduurzamen van zijn of haar huishouden.

Nee, voor deze prijs kun je het hele programma in je eigen tempo volgen. In het programma geef ik verschillende opties voor producten, maar de keus is aan jou of je besluit iets aan te schaffen. Het is in ieder geval niet zo dat je niet verder met het programma kan als je iets niet aanschaft.

Het is nog nooit voorgekomen maar mocht je aan de cursus beginnen en het sluit echt niet aan bij je wensen, stuur mij binnen 14 dagen even een e-mailtje op info@groengraag.nl en het geld wordt binnen twee weken terug gestort op je rekening.

Direct! Bij het afrekenen maak je je inloggegevens aan en daarna kun je gelijk inloggen en beginnen.

Veel gestelde vragen

Past het toch niet bij je? 100% geld terug

Twijfel je nog en kom je er achter dat het toch niet is wat je zoekt? Laat het mij binnen 14 dagen weten en je krijgt 100% je geld terug.

duurzaam huishouden

Wat andere van het programma vinden 

"Het is een ontzettend waardevol programma om een duurzame basis in huis te kunnen leggen. Zoveel dingen waar ik nog nooit over na had gedacht"

"Ik ben nog met het programma bezig, heb nu les 2 af, maar ik wilde laten weten dat ik super veel verschil merk! Niet alleen in de inrichting en producten maar ook hoe ik mij binnenshuis voel"

Een mix tussen duurzaamheid, spiritualiteit én knalhard actie nemen

Niet duurzaamheid, maar JIJ staat op nummer 1

Hoeveel tijd moet ik elke week uittrekken voor de lessen?

Ik weet niet of ik tijd heb om elke week aan het programma te werken, is dat erg?

Wat heb ik nodig om het programma te volgen?

Wanneer kan ik met het programma beginnen?

Ik vind het veel geld voor een online programma

Ik vind het weinig geld voor een programma dat zoveel belooft

Komen er nog meer kosten bij?

Wat als het toch niet bij mij past?

Voordelen van een duurzaam huishouden:

Geen overload aan plastic verpakkingen meer in huis

Een huis waarin je kunt opladen

Simone Wildkamp

Anne Zwart

Een huis waarin je kunt opladen

t.w.v. €495,-

t.w.v. €49,-

t.w.v. €199,-

t.w.v. €49,-

t.w.v. €147,-

Bonus module

NU voor  €97,-

Het is beter voor de aarde

Het is beter voor de aarde

Creeër kamer voor kamer een gezonde, eco vriendelijke thuisomgeving met respect voor de natuur, voor jezelf en je kinderen

Vertrouwen in de producten die je gebruikt

Geen overload aan plastic verpakkingen meer in huis

Je badkamer is vaak een ruimte met veel plastic potjes en tubes. Wat heb je eigenlijk allemaal in huis en wat heb je daarvan echt nodig? En kan het misschien ook zonder al dat plastic? En wat zit er nou echt in? Het is hoog tijd om de badkamer eens goed op te ruimen! 

Ze noemen de keuken ook wel het hart van het huis, een plek die je dus zeker niet mag vergeten! Je gaat aan de slag met producten, recepten en de indeling van de keuken. Wist je bijvoorbeeld dat je voedselverspilling tegen kunt gaan met behulp van de indeling van je koelkast?

De woonkamer is een multifunctionele ruimte. Zo kijk je er tv, leest een boek, ontvangt visite en ontspan je er na een lange werkdag. Hoe leuk is het om je idealen en leefstijl via je woonstijl in de woonkamer terug te zien? 

Les 1: Intunen in een ruimte

Les 2: De slaapkamer

Les 3: De badkamer

Les 4: De keuken

Les 5: De woonkamer

Aan het einde van de Groen Huis Detox heb jij

Huis verduurzamen

De kennis om producten te kunnen herkennen die mogelijk schadelijk zijn voor je eigen gezondheid of voor de aarde 

Je plastic afval verminderd in de keuken en badkamer zodat je minder bijdraagt aan de plastic soep 

Een groen en gezond huis gecreërd op jouw eigen manier dat past bij jouw wensen en behoeftes

Kleding

Beddengoed

Natuurlijke verzorgingsproducten

Verpakkingsvrije verzorgingsproducten

Keukentextiel

Schoonmaakartikelen

Nieuwe/tweedehands meubels

Bloemen/planten

Mindfulness

Ideaalplaatje

Je een gezonde en duurzame thuisomgeving wilt creëren voor jezelf en voor je kinderen 

Je zwanger bent en je thuisomgeving wilt verduurzamen voor de komst van de baby

Je bezorgd bent over de impact van je huis- en levensstijlkeuzes op de aarde

Als je je herkent in een van de bovenstaande punten ben je op de juiste plek! Ik ga je precies vertellen hoe de Groen Huis Detox je zal helpen door je de inspiratie en ondersteuning te geven die je nodig hebt om een groen en gezond huis en levensstijl te creëren.

Vertrouwen in de producten die je gebruikt en de manier hoe jij je huishouden invult 

Dekbed

Matras

Milieuvriendelijk wassen

Wasmiddel

Verschillende verpakkingen

Biologisch/lokaal/seizoensgroente

Kaarsen

Accessoires

Extra bonus module waarin je alles leert over wat en hoe je kunt verduurzamen samen met kleine kinderen, zodat het geen gevecht meer wordt maar dat je het samen gaat doen. Hoe klein je kinderen ook zijn. 

Onbeperkt toegang tot het programma, zodat je het programma in je eigen tempo kunt volgen maar het er later ook altijd nog bij kunt pakken als je dat wilt.

Bonus module: Kinderen

In deze bonusmodule vind je alles over duurzaamheid met betrekking tot kinderen. Deze module is geschreven voor de leeftijd van 0 tot ongeveer 6 jaar. De lessen zijn allemaal los van elkaar te lezen/maken, zo kun je er zelf uitpakken wat voor jou van toepassing is.

Babyuitzet

Baby/kinderkamer

Luiers

Verzorgingsproducten